Turbofox's Northern Star Design

"Tino"

Født: 24.01.2014

Foreldre

Far: NORDUCH NORDV-11 SE V-10 NOCH DKCH

SE U(u)CH JEUW-08 WW-08 Lauvstuas

Exclusive Star Fox

Mor: BH NUCH SEU (U)CH Red-Toller's Vesle Nadia

Oppdretter

Kennel Turbofox, Trude Kleven

Eier

Robert og Bente Strømdal

Helse

Vekt: Høyde:

HD: A AD: A (0)

PRA: A/B* CEA: A*

Meritter

2BHK valp x2

Stamtavle

03.09.14 I august dro vi til Mo i Rana for å hilse på Tino, og samtidig få med seg dobbeltutstillingen. Tino var blitt en flott og stasen gutt, og det var utrolig moro å se han igjen. Masse energi og arbeidsglede, og et flott eksteriør. Det var 4 tollervalper, deriblant bror Sammy. Tino fikk meget flotte kritikker, det eneste som holdt han tilbake var litt ekstra vekt på kroppen. Så det blir meget spennende å følge denne gutten. Han er mye på tur, trener aktivt og skal nå prøve seg i NRH.

16.06.14 Tiden flyr, og lille Tino vokser og trives hos familien sin i Mo i Rana! Han har en aktiv hverdag, og deltar på valpekurs og sporkurs, og skal snart begynne på utstillingstrening. Er utrolig stolt over både Tino og eierne, og det er fantastisk moro å få bilder og tilbakemeldiger. Han er en robust, uredd og kjempetrygg gutt med et fantastisk herlig gemytt, noe de får mange tilbakemeldinger på hos andre i hundemiljøet. Gleder meg til å følge gutten videre!

24.01.2014 En vakker "liten" gutt som ble forløst med keisersnitt. Veide 370 gram ved fødsel, 10 gram under sin bror. Men etter et døgn hadde gutten tatt broren igjen, og faktisk rast forbi han med "hele" 7 gram ;) Matvette er i orden! Han er mørk av farge, og med hvitt bliss, neserygg, hake, bryst, labber og haletipp.